Decentrale Selectie Cursussen Tandheelkunde

decentrale-acta

ACTA Tandheelkunde

In deze 6 uur durende training vertellen we je alles wat je moet weten over de decentrale toets tandheelkunde de ACTA in Amsterdam. Naast de artikelen zullen we ook dieper ingaan op de non-cognitieve toets. We zullen de ingewikkelde engelse literatuur begrijpend leren lezen.

Decentrale Selectie Tandheelkunde Cursus ACTA

Radboud Decentrale Selectie Tandheelkunde

Radboud Tandheelkunde

In deze 6 uur durende training bereiden we jou voor op de BSN toets van de Radboud universiteit Nijmegen. We zullen aan de hand van oude vragen en casus voorbeelden de stof van biologie, natuurkunde en scheikunde doornemen met jou in een medisch-wetenschappelijk context.

Decentrale Selectie Tandheelkunde Cursus Radboud

Groningen Tandheelkunde

In deze 6 uur durende training vertellen we je alles wat je moet weten over de decentrale toets tandheelkunde van de universiteit Groningen. Tijdens de cursus ga je jouw begrijpend lezen vaardigheden verder ontwikkelen en deze kennis toepassen met het lezen en begrijpen van internationale medische literatuur.

Decentrale Selectie Tandheelkunde Cursus Groningen

Decentrale Selectie Cursussen Geneeskunde

Utrecht Universiteit Decentrale Selectie Geneeskunde

Utrecht Geneeskunde

In deze 12 uur durende training vertellen we je alles wat je moet weten over de decentrale toets geneeskunde van de universiteit Utrecht. Tijdens de cursus ga je in detail in over de leerstof voor de selectie. Je zult uitleg over de anatomie, fysiologie en pathologie krijgen op hoog universitair niveau in kleine groepen.

Decentrale Selectie Geneeskunde Cursus Utrecht

Groningen Geneeskunde

In deze 6 uur durende training vertellen we je alles wat je moet weten over de decentrale toets geneeskunde van de universiteit Groningen. Tijdens de cursus ga je jouw begrijpend lezen vaardigheden verder ontwikkelen en deze kennis toepassen met het lezen en begrijpen van internationale medische literatuur.

Decentrale Selectie Geneeskunde Cursus Groningen

VU Geneeskunde Decentrale Selectie

VUmc Geneeskunde Ronde II

In deze 6 uur durende training vertellen we je alles over de decentrale toets geneeskunde van de universiteit Amsterdam VUmc. Je zult uitleg krijgen over de fysiologie en pathologie naar aanleiding van de leerstof.
Let op: Wanneer je je aanmeldt en niet door ronde I komt, krijg je 100% van je inschrijfgeld terug!

Decentrale Selectie Geneeskunde Cursus VUmc

AMC Geneeskunde Decentrale Selectie

AMC Geneeskunde

In deze 6 uur durende training vertellen we je alles wat je moet weten over de decentrale toets geneeskunde van de universiteit Amsterdam AMC. Tijdens de cursus ga je in detail in over de cognitieve en non-cognitieve toets. Uiteraard zal de focus op de medische toets en de college liggen.

Decentrale Selectie Geneeskunde Cursus AMC

Rotterdam Geneeskunde Erasmus Decentrale Selectie

Erasmus Geneeskunde

In deze 6 uur durende training vertellen we je alles wat je moet weten over de decentrale toets geneeskunde van de universiteit Rotterdam EMC. Tijdens de cursus ga je in detail in over de cognitieve toets gebaseerd op de twee hoorcolleges op universitair niveau. ​

Decentrale Selectie Geneeskunde Cursus Erasmus Rotterdam