Decentrale Selectie Cursus Utrecht

Tijdens twee zware middagen neemt Demi alle stof stap voor stap met jou door inclusief een uitgebreide samenvatting en bespreking van de behoorlijke studiestof (medische kennistoets) die je van de Utrecht Universiteit (UU) krijgt voor de studie geneeskunde. Per onderwerp bespreken tijdens deze decentrale selectie cursus Utrecht ook gerichte oefenvragen die je kunt verwachten op je toets. Nadat alle stof is doorlopen, gaan we samen aan de slag met het oefenen van het non-cognitieve deel van de toets. Hierbij krijg je medisch-ethische dilemma’s die je moet oplossen en beargumenteren. Informatie over de crash course vind je hieronder.

Hieronder staat een overzicht van wat er minimaal aan bod komt tijdens onze decentrale selectie Utrecht cursus. Op deze manier heb jij een idee hoe de les er globaal uit ziet. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de inhoud van de les, neem contact op.

In onze WhatsApp groep oefenen we elke week met een casus voor de non-cognitieve toets. Deze groep is voor iedereen. Om spam te voorkomen, vragen we je een berichtje te sturen naar ons via whatsapp met het verzoek om hier lid van te worden. Zo word jij helemaal klaargestoomd voor de decentrale selectie toetsdag op 20 februari 2021.

Slagingskans?

Het landelijke gemiddelde om binnen te komen bij de geneeskunde opleiding van de UU was in 2019 25%. De leerlingen die bij ons een training namen, daarvan werden maar liefst 45% in 2020 toegelaten.

Let op, de data worden later bekend gemaakt. Je kunt je nu al wel inschrijven. De data hieronder zijn definitief, behalve groep 3. Dat wordt of 13 februari of 14 februari.

1. Globaal overzicht cursus

 • Waar gaat de medische kennistoets over?
 • Samenvatting van de anatomie en fysiologie bij de opgegeven studiestof
 • Bespreken niveau toetsvragen voorgaande jaren
 • Bespreken non-cognitieve deel

2. Extra voorbereiding

 • Behandelen van leerstrategieën voor een gedegen voorbereiding
 • Vragen omtrent de decentrale selectieprocedure

3. Conclusie les

 • Samenvatting belangrijkste fysiologie
 • Ruimte voor vragen bij de decentrale selectie cursus
 • In-class overhoring anatomie om te testen of je er klaar voor bent

Jouw Docent

Decentrale Cursus Geneeskunde Utrecht Demi

Demi is masterstudente geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Op haar Instagram pagina vertelt ze over haar passie voor geneeskunde en geeft ze uitleg over pathofysiologie. Tevens geeft ze geïnteresseerden een kijkje in het leven van een geneeskundestudente. Demi is docente van groep 1. en groep 3.

Crash Course!?

Een Crash Course is specifiek voor degenen die in zes uur een samenvatting van de gehele stof willen waarbij we de moeilijkste concepten nog een keer in detail uitleggen. Kies deze training als je al zelf de stof goed doorgenomen hebt. Tijdens de crash course oefenen we de oefenvragen thuis en kun je in de WhatsApp groep je vragen hierover stellen.

De Crash Course kun je kiezen door groep 3 te kiezen.
Als je Groep 3 kiest, wordt het bedrag verrekend op je rekening binnen 3 werkdagen

Twijfel je over de keuze training? Neem dan contact op om te vragen of het wat voor jou is.

Snacks en drinken staan klaar voor je! Nu jij nog, ben jij er klaar voor?

Boek direct

Groep 1 (2 x 6 uur)
Datum: 6 & 7 februari 2021: 10-16 uur
Locatie: Utrecht
Groep 2 (2 x 6 uur)
Datum: 5 & 6 februari 2021: 12-18 uur
Locatie: Utrecht
Groep 3 (6 uur) = CRASH COURSE!
Datum: 13 februari 2021 : 9-15 uur
Locatie: Utrecht
 • € 0,00
 • Prijs: € 179,00