Decentrale Selectie Cursus Utrecht

Tijdens twee zware middagen neemt Demi alle stof stap voor stap met jou door inclusief een uitgebreide samenvatting en bespreking van de behoorlijke studiestof (medische kennistoets en inzichttoets) die je van de Utrecht Universiteit (UU) krijgt voor de studie geneeskunde. Per onderwerp bespreken tijdens deze decentrale selectie cursus Utrecht ook gerichte oefenvragen die je kunt verwachten op je toets. Nadat alle stof is doorlopen, gaan we samen aan de slag met het oefenen van het non-cognitieve deel van de toets. Hierbij krijg je medisch-ethische dilemma’s die je moet oplossen en beargumenteren. Informatie over de crash course vind je hieronder.

Hieronder staat een overzicht van wat er minimaal aan bod komt tijdens onze decentrale selectie Utrecht cursus. Op deze manier heb jij een idee hoe de les er globaal uit ziet. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de inhoud van de les, neem contact op.

In onze WhatsApp groep oefenen we met 5 casus voor de non-cognitieve toets. Deze groep is voor iedereen. Om spam te voorkomen, vragen we je een berichtje te sturen naar ons via whatsapp met het verzoek om hier lid van te worden. Zo word jij helemaal klaargestoomd voor de decentrale selectie toetsdag op zaterdag 19 februari 2022.

Slagingskans?

Het landelijke gemiddelde om binnen te komen bij de geneeskunde opleiding van de UU was in 2019 25%. De leerlingen die bij ons een training namen, daarvan werden maar liefst 48% in 2021 toegelaten.

1. Globaal overzicht cursus

 • Waar gaat de medische kennis- en inzichttoets over?
 • Samenvatting van de anatomie en fysiologie bij de opgegeven studiestof
 • Bespreken niveau toetsvragen voorgaande jaren
 • Bespreken non-cognitieve deel

2. Extra voorbereiding

 • Behandelen van leerstrategieën voor een gedegen voorbereiding
 • Vragen omtrent de decentrale selectieprocedure

3. Conclusie les

 • Samenvatting belangrijkste fysiologie
 • Ruimte voor vragen bij de decentrale selectie cursus
 • In-class overhoring anatomie om te testen of je er klaar voor bent

Jouw Docent

Decentrale Selectie Docent

Ali geeft al sinds 2013 trainingen aan eindexamen leerlingen. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren studenten voorbereid op de decentrale selectie voor tandheelkunde en geneeskunde. Ali is arts.

Oefenmateriaal?

Na aanmelding krijg je toegang tot studiemateriaal zoals een oefentoets en samenvatting. Tevens kom je in onze WhatsApp groep waar je vragen kunt stellen aan de docenten. 

Boek direct

Groep 1 (max 25 studenten)
Datum: 29 & 30 januari 2022: 10-16 uur
Locatie: Zoom
Groep 2 /3 (max 25 studenten)
Datum: 5 & 6 februari 2022: 10-16 uur
Locatie: Zoom / Utrecht
Groep 5 (max 25 studenten)
Datum: 12 & 13 februari 2022 : 9-15 uur
Locatie: Zoom
 • € 0,00
 • Prijs: € 179,00