Decentrale Selectie Cursus VUmc

Tijdens een intensieve middag neemt Ali alle stof (dit jaar o.a. embryologie ) van >120 pagina’s stap voor stap met jou door inclusief een uitgebreide samenvatting en bespreking van de hoorcollege en werkboek die je van het VU Medisch Centrum (Vrije Universiteit Amsterdam) krijgt voor de studie geneeskunde. Per onderwerp bespreken we bij deze decentrale selectie cursus voor de VUmc ook gerichte oefenvragen die je kunt verwachten op je decentrale toets. Nadat alle stof is doorlopen, gaan we samen aan de slag met het oefenen van het non-cognitieve deel van de toets.

Hieronder staat een overzicht van wat er minimaal aan bod komt tijdens onze decentrale selectie VUmc cursus. Op deze manier heb jij een idee hoe de les eruit ziet. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de inhoud van de les, neem contact op

1. Globaal overzicht cursus

  • Waar gaan de geneeskunde hoorcollege en werkboek theorie over?
  • Samenvatting van de fysiologie van de opgegeven studiestof
  • Bespreken niveau toetsvragen

2. Extra voorbereiding

  • Behandelen van leerstrategieën voor een gedegen voorbereiding
  • Oefenen met oefenvragen op het niveau van de toets

3. Conclusie les

  • Samenvatting belangrijkste anatomie & fysiologie
  • Ruimte voor vragen bij de decentrale selectie cursus
  • In-class overhoring fysiologie om te testen of je er klaar voor bent

Jouw Docent

Decentrale Selectie Docent

Adam geeft al sinds 2013 trainingen aan eindexamen leerlingen. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren studenten voorbereid op de decentrale selectie voor tandheelkunde en geneeskunde. Adam is momenteel bezig met het afronden van zijn coschappen.

Losse samenvatting

Het is mogelijk de samenvattingen  voor de leerstof los te kopen. Wij versturen deze alleen met de post en je krijgt deze uiterlijk 7 maart binnen. De kosten hiervan zijn €99. De samenvatting is geschreven door de docent zelf en gecontroleerd door professionals op het gebied van voortplanting en embryologie.

Een voorbeeld samenvatting is te vinden door hier te klikken.

Let op: in de samenvatting staat ‘oestrogenen vallen onder androgenen’. Hiermee wordt niet gezegd dat oestrogenen androgenen zijn, maar dat ze vanuit androgenen geproduceerd worden.  


Wil je een samenvatting kopen? Stuur een mailtje door naar het bestelformulier te gaan.

Boek direct

Groep 1 (max. 12 leerlingen)
Vrijdag 6 maart 2020 | 10:00 – 16:00 uur
Locatie: Leiden Centraal Station
Groep 2 (max. 12 leerlingen)
Zondag 8 maart 2020 | 10:00-16:00 uur
Locatie: Amsterdam

Bij contante betaling kun je geen kortingscode invoeren. De kortingscode kun je dan bij aanvang van de les meedelen waarna deze toegepast zal worden.